Mindfulness & Medicinsk Qi Gong

 

FÅ ÅTERHÄMTNING, LIVSKVALITET & ÖKAD ENERGI

 

Det är inte stress i sig som är problemet utan bristen på återhämtning.

 

Ger konkreta verktyg för att lära känna din kropps signaler, hantera och minska stress och smärta. Metoder som mindfulness och medicinsk qi gong ger dig redskap för daglig vila och återhämtning.Träningen ger dig ökad koncentrationsförmåga, utvecklar din kreativitet och ett inre lugn. Metoderna hjälper dig att fokusera din uppmärksamhet på det som pågår här och nu utan att bedöma eller värdera situationer. Kursen ger en ökad medvetenhet om samspelet mellan tankar, känslor och kropp samt acceptans.

 

Du får dagliga mikropauser av avslappning, fysisk och mental träning. Teknikerna är lätta att lära sig. Metoderna kan utövas var och när som helst. Metoderna är hållbara då du enkelt integrerar träningen i din vardag.

 

Med medicinsk qi gong får du träningsmetoder som gör dig rörligare och smidigare

 

Med professionella, forskningsbaserade metoder hjälper jag dig eller ditt företag/organisation med förebyggande friskvård utifrån din livssituation och dina unika förutsättningar.

 

Passar alla grupper - arbetslag, familj, vänner - vid alla typer av sammankomster som konferens, kick-off, friskvård och träning, fester och födelsedagstillställningar, helg med vänner, retreater m.m.

 

 

 

Prova på 1 h-3 h

Mindfulness 1 h-

Grundkurs medicinsk qi gong 12 h

Fortsättnings-/fördjupningskurs qi gong 15 h

 

Samtliga kurser ges som prova på, veckokurser och helgkurser. Halvdags- resp. heldagsretreater och helgpaket med möjlighet till övernattning erbjuds också.

 

Kontakta AKKA Grön livsbalans för förslag på upplägg

anna@akkabalans.se

Tfn: 070-4242724

 

 

PERSONLIG

VÄGLEDNING &

BEHANDLINGAR

 

Välkommen att boka tid för personlig vägledning & behandlingar

 

Kontakta AKKA Grön livsbalans för tidsbokning

anna@akkabalans.se

Tfn: 070-4242724

 

Pris: 600 kr per timme

 

Behandlingar samt personlig vägledning ges på hälsocenter i Stockholm och Uppsala.

 

Personlig vägledning & livscoachning ges med fördel i din närmiljö, gärna i kombination med naturvandring. Mer om samtal och vägledning i naturen som terapeutiskt rum finner du här.

Ges även på hälsocenter eller via telefon.

 

Tillsammans utforskar vi vad som ger Dig balans.

 

Jag synliggör det stora i det lilla & vägleder dig att se det ljusa i mörkret. Tillsammans uppmärksammar vi vad som tas för givet i vardagen. Du får möjlighet att återupptäcka din livskraft och lekfullhet. Gemensamt undersöker vi samspelet mellan tankar, känslor och kropp. Du får konkreta metoder för avslappning och träning i vardagen.

 

Jag hjälper dig att skifta perspektiv så att du kan återupprätta kommunikation mellan mångtydiga delar och se vägar som leder in till ditt centrum.

 

Som handledare arbetar jag med helheten utifrån dina unika förutsättningar och livssituation här och nu. Läs mer om Anna Lundstedt här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 Hemsida av webbkreativ.se